Lena Fötter - Medicinsk fotvård, Fot Spa, Fotmassage, Paraffinbehandling mm
 Massage och Kroppsvård

  Massage
Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Ges även till gravida.(ca 55 min)

  Spa Massage
En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage med en aromaolja. Ger skön avslappning och fukt till huden. (ca 55 min) *rekommenderas ej vid: se nedan. SPA-massagen ges även till gravida. (ca 55 min)

  Hot Stone Massage
En härlig behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. (ca 80 min)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

  Ansiktskur
En skön behandling som inkluderar en ansiktsrengöring, frans- och brynfärgning, plockning av bryn,samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med akupressur, ansiktsmassage och skalpmassage. (Ca 55 min). 
Obs! du kan även kombinera denna behandling med en massage.(ca 1 tim 50 min)

  Eukalyptuskur
En uppiggande saltpeeling med eucalyptusolja för hela kroppen, som tvättas av med en varm handduk. Därefter får du en halvkropps SPA-massage, där du själv väljer fram eller baksida. (ca 55 min)

  Spirulina – alginpackning
En varm helkroppsinpackning, med näringsrika spirulina alger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen föregås av en kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och banar väg för alginpackningen. Peelingen tvättas av med en varm handduk. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Avslutas med en mjukgörande bodyspray. (ca 55 min). Rekommenderas ej vid: sköldkörtelproblem och struma.

  Exklusiv SPA- och skalpmassage
En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller, och gör huden mjuk och len. Därefter får du en SPAmassage med en mineralrik kräm som blandas med en aromaolja .Behandlingen avslutas med hårbottenmassage, ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage med akupressur. (1 tim 50 min). Ges även till gravida. 

  Exklusiv Spirulinakur med massage
En varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulina alger, som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen börjar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller, och banar väg för spirulina algerna. Peelingen tvättas av med en varm handduk. Behandlingen inkluderar en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Därefter får du en helkroppsmassage med en kräm som blandas med en aromaolja. Krämen motverkar celluliter. (1 tim 50 min). Rekommenderas ej vid sköldkörtelproblem och struma. 

  DUBBELBEHANDLING
• Kombinera en lerinpackning, eller ett kur bad med en SPA-massage (ca 1 tim 55 min)
• Kombinera en aromainpackning med en SPA-massage (ca 1 tim 55 min)